Waarschuwing via SMS

 

Weerstation Mechelen biedt u de mogelijkheid om op de hoogte te worden gehouden via SMS wanneer er extreme weersituaties worden verwacht, en dit geldend voor heel Belgi๋.  Op die manier bent u er zeker van dat u, waar u ook bent, hiervan altijd tijdig wordt gewaarschuwd.

U kan zich hiervoor inschrijven door onderstaand formulier.

De dienst op zich is gratis.  Er wordt enkel een minimale vergoeding gevraagd voor de kosten die het versturen van de berichten met zich meebrengt.

 

Weersituaties waarvoor u een melding zal krijgen:

 

Weerstation Mechelen houdt de weersituatie voortdurend in het oog en geeft een waarschuwing van zodra deze met een bepaalde zekerheid kan worden bevestigd.

Waarschuwingen worden enkel overdag tussen 8u en 22u gegeven, tenzij er een onverwachte wending is in de weersituatie of indien u dit anders opgeeft in het formulier onder "Extra info".  De weersverwachtingen zijn immers 24u op voorhand zeer betrouwbaar.

De door u verstrekte gegevens worden strikt vertrouwelijk bewaard en zullen nooit aan derden worden meegedeeld of gebruikt worden voor andere doeleinden dan de waarschuwingsdienst voor extreme weersituaties zelf.

 

U heeft keuze uit 4 verschillende opties:


Aanvraagformulier

Naam:

GSM-nummer waarop u de melding wenst te ontvangen:

Nogmaals uw GSM-nummer waarop u de melding wenst te ontvangen:

Email:


Nogmaals uw email:


Geboortedatum (optioneel):


Maak uw keuze:

1 maand
3 maand
6 maand
1 jaar


Extra info:


 

ฉ Koen De Vuyst